Goodwill Group

Goodwill Group

Miért vagyok nagy mázlista?

2023. november 12. - Goodwill Group

Kedden volt egy fantasztikus jó tárgyalásunk! Ahol újra rájöttem, mekkora mázlista vagyok!

uzleti-etikett-a-nagyvilagban-mire-keszulj-ha-mas-orszagba-indulsz-uzleti-targyalasra.jpg

Munkatársunk, a csodálatos Piroska beszélt korábban telefonon az egyik kedves partnerünk által ajánlott vállalkozóval.

Ez önmagában még nem csoda, mert arra nagyon büszkék vagyunk, hogy:
- kedves partnereink vannak és hogy
- ajánlanak bennünket együttműködésre, hiszen az ügyfélkörünk több mint 90 %-a elégedett partnereink ajánlásából érkezik hozzánk.

Szóval Piri megbeszélte az egyik kapcsolatfelvételre ajánlott ügyféljelölttel, hogy meglátogatjuk egy beszélgetésre.

Létre is jött a találkozó. Egy olyan vállalkozó volt a házigazdánk, aki a semmiből épített fel néhány év alatt egy közel 50 fős, a saját profiljában egész Európában is egyedülálló vállalkozás.

Beszélt arról, hogy milyen úton jutott el eddig. Hogy mennyi tanulás, képződés, tapasztalatszerzés kellett ehhez a szinthez. Hogy melyek az ő alapelvei vállalkozóként a vállalkozás működtetése, a munkatársak képzése, megbecsülése, a csapatösszhang építése területén. És nagyon - nagyon példaértékű volt, amit hallottunk! Pont azokat az alapelveket említette és azokat a módszereket alkalmazza, amit mi is szoktunk javasolni, illetve kidolgozni és bevezetni partnereinknél.

Ő mondta nekünk kb. a következőt: Mi nagyon szerencsések vagyunk, hogy olyan a munkánk, amivel sokat tehetünk azért, hogy az emberek gondolkodásmódja változzon. És hogy nem csak a cégekben, hanem általában a társadalomban magasabb szintet érjen el az együttműködési hajlandóság, a kommunikáció, a felelősségvállalás, stb. Gyakorlatilag a társadalom jobbá tételén dolgozhatunk….

És ez egyrészt nagyon jól esett! Mert mi teljesen így gondolunk a munkánkra. Ne gondold most azt, hogy ez valami PR, önfényezős duma. Aki ismer minket, az tudja, hogy ez igaz.

A cégalapító társammal közösen megfogalmazott küldetésünk ez:

Hozzájárulni ahhoz, hogy Magyarországon legyen több sikeresen működő vállalkozás és olyan ember, aki a munkahelyi és családi környezetében nagyobb biztonságban és harmóniában tud létezni.

Megértést és alkalmazható tudást adni az embereknek a cégműködtetésről, szervezésről, megalapozásról és személyzetkezelésről, valamint a hétköznapi életben is jelentkező problémák okairól és azok megoldásáról.

A velünk együttműködő munkatársaink és közvetlen partnereink mind az anyagi és erkölcsi elismerés, mind a példaértékű emberi kapcsolatok miatt örömmel és büszkén támogassák fenti céljainkat.

És igen… tényleg ezen dolgozunk.

Tehát én minden egyes munkával töltött percemmel, minden tréninggel, konzultációval ezen dolgozom. Mindezt tehetem olyan munkatársakkal együtt, akik pont így gondolkodnak.

Nos! UGYE HOGY TÉNYLEG MÁZLISTA VAGYOK???? Igen, szerintem az!

Azt is már többször megkaptam ügyfelektől, amikor sok mosollyal és jókedvvel beszélgetünk arról is, hogy nem keveset dolgozunk: „Ja, neked könnyű, mert neked a munkád a hobbid!” 😊

Ráadásul sok olyan fantasztikus emberrel ismerkedhetünk meg a munkánk során, mint Tibor, akivel a szuper, számunkra is üdítő beszélgetést folytathattuk kedden.

Ilyen vállalkozókkal és csapataikkal dolgozhatunk együtt, mint ahogy a mostani egyeztetés alapján talán Tiborékkal is fogunk.small-team-working-together.jpg

Hozzád szólok, kedves olvasó, ha Te cégtulajdonos vagy vezető vagy!!!!!

Tudom, nem minden nap könnyű…. Rengeteg nehézség jön szembe külső, de akár belső tényezőként is. A piaci szereplők nem mindig korrektek, a gazdasági környezet nem ideális, a munkatársak sem mindig angyalok…

De vedd fel ezt a nézőpontot: Amikor Te a vállalkozás

- eredményességén, fejlesztésén, biztonságos működésén dolgozol,

- ha a szervezettséget, a hatékonyságot növeled,

- ha az emberek képzésével, motiválásával foglalkozol,

- ha példát mutatsz felelősségvállalásból, kommunikációból, etikából és ezt a mintát másoltatod a cégben,

akkor Te nem csak a cégen és nem csak magadért dolgozol.

Akkor Te ott és akkor az összes munkatársad, a családjaik, gyerekeik, az alvállalkozók, beszállítók és az ő családjaik biztonságosabb, harmonikusabb működéséért is dolgozol.

A Te jó szándékú munkatársaid pedig ezt a hatást tudják erősíteni, tovább vinni.

Gondold át! Ha mi az együttműködéseinkkel ilyen módon adunk értéket a közvetlen környezetünknek, akkor sokkal messzebb elér a hatásunk, mint amire első ránézésre gondolunk!

Ha bedobunk egy nagy kavicsot a vízbe, akkor az ott csobban, de a hullámok egész messzire tovagyűrűznek!

Szóval hidd el! TE IS MÁZLISTA VAGY!
Mert neked is megvan ezzel a lehetőséged arra, hogy a világ jobbá tételén dolgozz! Hogy ilyen módon nagyobb hatást érj el, mint egy átlag földi halandó!

És ha ebben mi együtt tudunk veletek dolgozni, az aztán a MÁZLI!!!!! 😊

A bejegyzés trackback címe:

https://goodwillgroup.blog.hu/api/trackback/id/tr7818255843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása