Goodwill Group

Goodwill Group

Rólunk

2017. július 13. - Makó Gábor

Alapvető célunk, hogy a velünk való együttműködés jó befektetés legyen partnereink számára. Lényegesen többet profitáljanak belőle, mint amennyibe került.

Egy profi SZERVEZET...

összehangolt célokkal, gyors és pontos kommunikációval, a csapatként történő együttműködésben is képzett vezetőkkel és munkatársakkal rendelkezik. Ezek nélkül csak egy munkahely, ahova az emberek bejárnak dolgozni.

Aki ezt igazán megérti, az tudja, hogy mitől sikeres az egyik vállalkozás és mitől bukik el a másik, akár azonos fizikai, technikai, környezeti adottságok, azonos külső körülmények esetén is.

Dobó István egri várkapitány mondata a győzelem után szállóigévé vált:

„A vár ereje nem a falakban, hanem a védők lelkében van!”

Ez a gondolat ma is legalább annyira igaz, mint amennyire igaz volt 1552-ben. Maroknyi csapatával képes volt megállítani az elképesztő túlerővel támadó török sereget, miközben nagyobb létszámú, jóval erősebb várak is elbuktak.

Ma is megvannak a magunk csatái, ahol szerencsére nem a szó szerinti élet vagy halál jelenti a sikert vagy a bukást. De a sikert ma sem a falak vastagsága és magassága határozza meg. Mondhatni, nem az adott cég ingatlanjainak, azok felszereltségén, teherautóin, raktárának méretén, targoncáin, számítógépein, informatikai rendszerén és egyéb fizikai adottságain múlik. Ezek csak eszközök. Hasznosak, DE ezek CSAK eszközök.

Azonban ezeket emberek használják, működtetik. Ezeknek az embereknek és a vezetőiknek a hozzáállása, tudása, szervezettsége, motiváltsága, kommunikációs és kontroll képessége, ügyfélkezelése határozza meg, hogy az a cég, ahol dolgoznak, milyen lesz: üzletileg is sikeres, ahol jól és biztonságban érzik magukat a tulajdonosok, a vezetők és a dolgozók, vagy éppen a belső konfliktusok, szervezetlenség, nem összehangolt, sok energiát és figyelmet lekötő szervezeti tevékenységek őrlik fel a vezetőket és a csapatot.

Ebben segítünk mi, hogy cége a lehető legnagyobb hatékonysággal működjön!

A bejegyzés trackback címe:

https://goodwillgroup.blog.hu/api/trackback/id/tr1812661199
süti beállítások módosítása